19 de des. 2012

ACTA DE LA REUNIÓ DEL CONSELL ESCOLAR

ACTA  DE LA REUNIÓ DEL CONSELL ESCOLAR 

DATA: 20.06.2012

HORA: 14.15h

ORDRE DEL DIA:

1.    Lectura i aprovació de l’acta anterior.

2.    Festa de fi de curs i sopar de germanor.

3.    Visites a les escoles.

4.    Traspàs a les escoles i lliurament d’informes.

5.    Preinscripcions, matrícules.

6.    Organització grups d’infants i mestres.

7.    Calendari i tarifes per al proper curs.

8.    Reunió de benvinguda.

9.    Enquestes per a les famílies.

10. Precs i preguntes.

Acords:

    1. Queda aprovada l’acta anterior i s’han de penjar les actes i les ordres del dia al blog de l’escola, i s’ha d’explicar molt bé perquè tothom ho entengui.
    2. Serà el 29 de juny a les 19h i es farà una presentació per al grup de grans, donarem les orles al matí, al grup de grans se li entregaran unes medalles com a record del seu pas a l’escola, també es posaran inflables i es farà un taller de maquillatge. Cada família portarà el seu sopar i tot quedarà amenitzat amb música de fons.
    3. Tant la Falguera com Mestres Munguet ens han fet una bona acollida i els infants del grup de grans han pogut conèixer les seves escoles del futur.
    4. Els informes s’entregaran al juliol. S’ha fet ja un bon traspàs d’informació.
    5. S’han fet 18 matrícules de les 25 preinscripcions. Seran 48 infants per al proper curs. Al juliol es farà el pressupost i el tancament de curs. S’encarrega l’empresa adjudicaria i el regidor d’educació de fer-ho.
    6. L’Organització de grups i mestres per ratio d’infants es decidirà segons el pressupost i les ajudes de la Generalitat. Entre ambdues escoles s’hauran d’omplir tots els grups.
    7. Queda aprovat el calendari proposat per les dos escoles bressol del poble acordat per la regidoria d’educació. Les ajudes han passat de 1500 a 875 euros. Aquesta baixada de la subvenció l’haurà d’assumir les famílies en un percentatge elevat. Durant el curs han hagut canvis que ha anat assumint l’Ajuntament. Les tarifes s’han mantingut.
    8. Serà el 19 de juliol. L’AMPA s’ofereix a col·laborar i donar suport a la reunió.
    9. Aquest curs les tornarem a passar a les famílies. L’AMPA vol revisar si es pot ampliar algun punt.
    10.  Les unitats de programació de l’escola serviran com a model pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.