18 de des. 2012

PRESENTACIÓ DELS INANTS DEL GRUP 3

Aquí teniu la presentació dels infants del grup 3.

Som un grup nombrós però ben avingut, ple d’infants amb molta energia. A aquestes alçades de curs ja ens coneixem tots i gaudim de les estones a l’escola. Els voleu conèixer millor? us deixo també un petit  recull dels infants que en formen part.





Àlex: L’Àlex és un nen molt tranquil i observador. Sempre està disposat a fer un encàrrec. Però si teniu un secret... millor que no li expliqueu perquè ho explica tot. És un gran xerraire!
Arnau: L’Arnau de gran serà xocolater, sempre entra a la classe amb alguna xocolatina a la mà. És molt rialler i afectuós. Al jardí li encanta agafar la moto gran i anar amunt i avall.
Alba: L’Alba és una nena molt feliç i riallera, li agrada cantar i últimament ens explica les coses amb tot detall. De gran serà voluntària perquè sempre s’ofereix per fer de tot.
Biel Altimira: El Biel mai el trobareu quiet sempre està amunt i avall, fa les coses amb moltes presses: sembla que perdi el tren. Pots tenir una conversa d’adult amb ell, com per exemple: “ -em dones un tall-”.

Biel Anglada: El Biel es va incorporar aquest curs a l'escola però de seguida ha trobat el seu lloc. Mostra molt afecta als altres, normalment comparteix el joc amb la seva cosina Júlia; al jardí juga amb les motos i al cap sempre té un casc.
Daniel: El Daniel és un noi de caràcter! però somriu molt i és molt amable i graciós. És l’amic inseparable de l’Oriol.. què faria sense ell...
Èinar: A l'Éinar li agrada molt donar-nos conversa, sobretot quan parla dels seus cavalls. És un nen molt obert i parla amb tothom, encara que no el coneguis.
Ignasi: L’Ignasi es preocupa pels altres, sempre està dient: “què ha passat? ....”. És molt xerraire i
sempre té alguna història interessant que explicar-te i a vegades té molta imaginació.
Ian:  L’Ian és el més petit del grup. Tot i que ha vingut poc, ha arribat a adaptar-se bé, té una carona d’àngel.
Izan: L’Izan és dels més petits del grup. És un nen tranquil i molt observador, sembla que no hi sigui però no es perd res. Com li agrada tocar els cabells! serà perruquer de gran?
Joan: El Joan encara que no ho sembli ha començat aquest curs a l'escola, però sembla que hagi estat aquí des del primer dia, sap tots els racons secrets. Sempre està donant petons!
Júlia: La Júlia com el seu cosí Biel també ha començat aquest curs. És una nena molt tranquil·la, mostra molta cura i afecte pels més petits, es nota que ja fa el paper de germana gran.
Mario: El Mario sempre el veure-ho amb una pilota als peus. Sortirà un futur Messi?. Mostra molt afecte i el que més li agrada dir és “-¿Què passa Anna?-” sempre vol estar al corrent de tot.
Martina: La Martina és la nina gran, la mama dels companys/es, se’n fa càrrec de tots/es. És l’ombra de la mestra, no em deixa sola perquè no em perdi pel camí!
Naia: La Naia encara que la veieu una nena tímida és una nena molt i molt eixerida i està al cas de tot. Sempre té alguna història que explicar-te, la qual sempre ens deixa al·lucinats.
Nil: El Nil és un cul inquiet, no para mai de moure’s. De gran serà un escalador, perquè sempre s’enfila a tot arreu per aconseguir coses que no estan al seu abast.
Niobe: La Niobe sembla que no hi sigui, però sempre la torbaràs si poses música!. Li encanta ballar i cantar, sempre participa fent el seu espectacle.
Noa: La Noa no es separa de la seva mascota. Es mostra una nena molt tímida però sempre troba al seu lloc al costat de la mestra. Li agrada molt pintar i fer puzles.
Oriol: L’Oriol és el protagonista de la pel·lícula dels “Piratas del Caribe”, quina sort tenir a Jack Sparrow cada dia a la classe amb el seu barret i el seu pal, són inseparables.
Sofía: La Sofía és la mestra de la classe, sempre vol fer les coses. Li agrada molt cuinar i jugar amb les nines, sempre posant ordre.
Victor: El Victor és molt participatiu, sempre posa la veu en tot el que fan al seu costat, de gran serà locutor! carai com li agrada xerrar!.
Vinyet: La Vinyet és una nena tranquil·la sap el que vol en tot moment. És la petita reina dels puzles, i també li agrada molt pintar o fer qualsevol activitat que li proposis.
Yago: El Yago és un nen molt afectuós i sensible, encara que a vegades no ho sembli. Li agrada escoltar contes i fer qualsevol proposta de taller. Serà escultor?
Gràcies per tot!
Anna Vidal