14 de des. 2012

XTEC_ Experiències de centres

Benvolgudes famílies,

La Generalitat de Catalunya posa a la disposició de les mestres una pàgina web anomenada XTEC (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya), en la qual hi ha molts recursos, idees i documents d'interès per al professorat i per les famílies.

Ens plau informar-vos que en l'apartat d'educació infantil, en experiències de centres, han penjat un document de referència per totes les escoles que ho vulguin consultar, sobre l'estona del dinar. Aquest document ha estat elaborat per dues mestres, una d'elles de l'EBM La Baldufa: Cristina Benito.

Felicitar per la nostra part a la nostra mestra per la gran feina que va fer, juntament amb Verònica Guerrero, elaborant aquest document de referència.

Us enllacem la pàgina per si us pot ser d'interès:

Xtec_ Experiències de centres

Unitat de programació_ L'estona del dinar

A més a més, les escoles que gestiona l'empresa Crèixer Junts (entre aquestes es troba l'EBM la Baldufa), han ajudat a elaborar el nou currículum 0-3. Aquest document és una referència per als educadors a l'hora de programar o decidir què és el que passa en l'etapa 0-3, dona orientacions per als mestres d'aquesta etapa. Us adjuntem també el link de la pàgina:

Curriculum 0-3, orientacions

L'equip

1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Realment, en aquesta escola s'està fent molt bona feina, i aquest és un testimoni.

MOLTES FELICITATS A TOT L'EQUIP!!!!