8 de des. 2012

Per aprendre ens cal...


Com ja sabeu, aquests mesos han estat una mica feixucs: malalties i tot l'acabat en -ITIS han fet que no tots els infants estiguessin a l'escola.

Els vostres fills/es estan establint uns vincles molt forts entre ells, i sempre pregunten on són els seus companys/es que fa dies que no venen. És per això que el dia que tornen a l'escola és com una gran festa!
Hem fet un petit recull que reflecteix una mica aquestes situacions: l'emoció de tornar a veure als seus companys/es, de compartir experiències i jocs amb ells, de recolçar-se en l'adult quan cal i sobretot, de gaudir de la companyia de totes les persones que formen part d'aquest petit món: l'escola!

Les bones relacions entre els infants estan garantides en un ambient emocionalment positiu, on els referents adults estan disponibles i accesibles, les necessitats bàsiques satisfetes i on la majoria del temps és per divertir-se. És per tots sabut que sorgiràn alguns conflictes inevitables, però superar-los serà una manera d'aprendre a ser més capaços de gaudir amb altra gent.



Aprofitem per posar el link del power point que vam passar durant la reunió que vam fer al Novembre:


"Per aprendre ens cal: sentir-nos reconeguts, respectats, compresos, ajudats; saber que ens fan confiança, saber que tenim dret a equivocar-nos, saber que algú dona importància al que fem".

Tatiana*

1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Felicitats per aquest ppt!!!!!
El canvi de bolquers entre infants és genial... quina dolçor.....