14 de des. 2012

APRENEM COM ES FA EL PA


Fa unes setmanes vam rebre la visita d’uns grans pastissers a la nostra escola: el Xavi, que és el pare de la Martina, i el Jordi que és el seu tiet. Vam tenir la sort de poder aprendre amb ells com es fa el pa.
La proposta es va dur a terme a la tarda i a la plaça de l’escola, ja que així podríem gaudir de més espai. Els ingredients que vam necessitar van ser: farina i aigua. Els infants van poder fer la massa amb l’ajuda de les seves mans. Va ser molt divertit! Les sensacions que produïa aquesta massa en els infants eren ben diferents: a alguns els feia molta il·lusió poder manipular la massa, d’altres es quedaven els dits enganxats i fins i tot alguns demanaven l’ajuda de l’adult per poder amassar bé els ingredients.
Després d’obtenir la massa era l’hora de fer les figures: un sol, una caseta, una tortuga, etc. les anàvem col·locant en una safata per desprès coure-les al forn.
Vam tenir la sort, que després de tot, els nostres pastissers ens van portar berenar. Voleu saber què era? UNA GRAN COCA, BONÍSIMA!
Volem donar les gràcies a la família Teixidó per oferir-se a fer propostes a l’escola any rere any amb els infants. Sempre ens ajuden en tot el que poden, i la seva proposta es fa imprescindible cada any que hi són a l’escola. Tant els infants, com les mestres vam gaudir molt de la proposta i esperem que vosaltres també.


Moltes gràcies,



Anna i Tatiana


1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Moltes gràcies a les famílies que participen a l'escola....
Mireu quines cares més expectatives dels infants... estan súper atents, concentrats, gaudint, aprenent.... Això és una escola bressol, l'escola de tots i totes!!!!!

VISCA LES FAMÍLIES DE LA BALDUFA!!!!