21 de set. 2013

Acolliment


Bon dia famílies!

Estrenarem el nostre petit racó en el que compartirem amb vosaltres molts dels moments que els vostres infants ens regalen a l’escola. 
M’agradaria presentar-vos alguns dels  companys  dels vostres infants i també a les mestres que els acompanyaran aquest curs:




Per començar ho farem explicant com va l’acolliment del grup 2. L'acolliment és un moment important per als infants i també per als pares. Són els dies en què coneixen l’escola, les mestres i descobreixen a poc a poc tot el que els envoltarà durant aquest curs.

L’acolliment, com a tal, es fa pensant sempre en el benestar de l’infant. Creiem que per poder entendre la nova situació que se’ls presenta és important que la puguin compartir amb vosaltres, que sou el seu adult de referència. La vostra presencia els aporta seguretat i tranquil·litat davant situacions desconegudes.

Aquí deixem un recull d’imatges d’aquests primers dies:





Volem donar-vos les gràcies per la paciència i per l’ajuda. Tot i que aquests primers dies poden ser durs, ens portaran a un curs ple de noves experiències i milions d’aventures per viure!

Fins la propera!

Anna i Mireia.