16 de set. 2013

EDEMIP

Què és EDEMIP?

"Escola de mares i pares"

A continuació us adjuntem la descripció que podreu trobar a la pàgina web d'EDEMIP:

"El temps és escàs i l'organització familiar diària, el treball i altres obligacions deixa poc espai i temps per reflexionar, pensar com estem educant els fills i si les nostres intervencions són adients o com podem resoldre una situació determinada.

A Edemip editem articles pensats i dissenats per donar pautes i orientacions que ajudin a aquest procés de reflexió i poder millorar en la tasca d'educar.

El portal web esta disponible les 24h i es pot entrar en el moment i el temps més idoni per als pares i les mares, per llegir, consultar i opinar en el foro, descarregar-se els temes, etc.

Tanmateix, els articles tenen en compte les diferents tipologies de famílies (pare i mare, mare o pare sols, etc.) per a que cadascú trobi elements d'interès respecte als temes que s'ofereixen"

Us animem a visitar la pàgina i vincular-vos a aquest projecte tant bonic, pensat i organitzat per atendre únicament els neguits i preocupacions de vosaltres, els pares i mares! La pàgina web esta creada i gestionada per l'Azucena Linares i en Ricard Montalban, experts i vinculats en educació des de fa molts anys.

Gràcies per la vostra atenció, esperem que gaudiu molt d'aquesta pàgina!

L'equip de mestres