14 de set. 2013

Acolliment


La primera entrada d'aquest curs la dedicarem a parlar de l'acolliment. 

A l'EBM la Baldufa, seguim un procés d'acolliment sempre que iniciem el curs. Amb aquest acolliment el que pretenem és que els infants s'adaptin al nou espai que estan a punt de conèixer, als seus companys, a les mestres i al personal que hi treballa. Intentem, que any rere any, aquest procés sigui el més relaxat i tranquil possible, oferint als nens/es un temps per trobar-se segurs en aquest nou entorn.

A més, creiem que és més important que tot aquest procés el passin acompanyats de la seva família, ja que sou la seva referència més important. Acompanyar-los durant aquestes setmanes serà fonamental per tal d'establir el vincle família-escola i fer que els vostres fills i filles es sentin el més segurs possibles.


Al grup 1 l'adaptació és una meravella. Us presentarem als infants que formen part d'aquest grup classe:Aquests primers dies també hem rebut ajuda d'alguns dels infants que formen part de l'escola, que ens regalen imatges tant boniques com aquestes:Bon inici de curs, i gràcies per la vostra paciència i les ganes que heu posat durant aquests dies a l'acolliment.

Tatiana i Jenifer