25 de set. 2013

El nostre acolliment


Han passat dues setmanes des de l’inici del curs i us volem explicar una mica com està anant l’acolliment dels vostres infants. Per a nosaltres, l’acolliment a l’escola bressol és un procés molt important que han de passar tots els infants per tal que se sentin gairebé com a casa.
 
Per una banda els infants nous s’han de familiaritzar amb el nou entorn, els nous companys/es, a les educadores...i per l’altre, les educadores els hem de conèixer, hem de crear un vincle afectiu amb ells/es i procurar que mica en mica el grup es vagi cohesionant.
 
Durant aquests primers dies, com heu pogut veure,  hem disposat la nostra estança per racons de joc (el de la cuineta, el de contes, el de cotxes...) deixant que els infants juguin, explorin i recorrin tots els espais lliurement i creant moments que ens permetin crear aquest vincle afectiu.
 


En el nostre grup,  la majoria d’infants ja venien a l’escola el curs passat, per tan, tot i que també han de passar el seu procés d’acolliment després de les vacances d’estiu, és una avantatge tenir-los perquè ja coneixen l’espai, a les educadores...
 
Tot i que cada infant té el seu ritme d’adaptació, estem molt contentes de com està anant tot el procés, ja que tots ells es deixen consolar quan els pares i mares els deixeu a l’estança i mica en mica van fent-se seva l’escola i coneixent-nos a nosaltres.
Finalment volem agrair a totes les famílies la paciència, constància i dedicació que heu mostrat aquests dies i sobretot la confiança que ens doneu.
 
A continuació, aprofitem aquest espai per fer la presentació del grup 3:
 

Per qualsevol dubte no dubteu a parlar amb nosaltres.
Una abraçada.





Carme i Mireia