27 de set. 2013

JORNADES DE FORMACIÓ INICIAL “SERVEIS PER LA INFÀNCIA, CRÈIXER JUNTS”


L’EBM la Baldufa porta molt anys sent gestionada per l'empresa Serveis per a la Infància Créixer Junts. Aquesta és una empresa petita que poc a poc, gràcies al valuós projecte educatiu que desenvolupa, ha anat creixent i actualment gestiona 10 escoles de Catalunya.
Un dels punts forts de l’empresa és la preocupació per mantenir al personal ben format i sensibilitzat amb bones pràctiques educatives que respectin el bon desenvolupament de l’infant.
Per tant, durant la primera setmana de setembre es van realitzar les “Jornades de Formació Inicial”. Aquesta formació es va realitzar a partir dels punts forts de les escoles que són gestionades per Créixer Junts des de fa més temps. 
Nosaltres vam ser seu acollidora i vam preparar tota una presentació dels nostres punts forts com a escola:

-          El jardí de la nostra escola.

-          La feina conjunta  de l’AMPA i l’escola.

-          Mitjans de comunicació: blog interactiu de l’escola i revista.

Aquests tres punts forts expliquen bastant bé com és la nostra escola i quina importància li donem al joc exterior i a la preparació d’aquests espais. Igual d’important per nosaltres són les relacions i el treball en conjunt amb les nostres famílies, d’això estem molt orgulloses. Per altra banda sabem que una escola ha de mostrar com treballa i quins són els seus punts forts i per això apostem sempre per la dinamització de bons elements de comunicació com són el blog i la revista de l’escola.
Tot això és possible gràcies al treball diari de l’equip i al recolzament de tota la comunitat educativa i és per això que amb el temps podem servir com a model de bones pràctiques a les escoles que s’incorporen al desenvolupament d’un nou i bonic projecte.

Gràcies a tots i a totes.

L’equip


1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Moltes felicitats a l'equip de l'EBM la baldufa per la feina que estan fent i per la formació que van fer a la resta de companyes d'altres escoles bressol.

Azucena