13 d’oct. 2013

Aniversaris Setembre


Bon dia famílies!!
Avui us volem mostrar algunes de les fotografies dels aniversaris del passat mes de setembre!
Els vostres petits es van fent grans i com no, nosaltres volíem que gaudissin d’aquest dia tan especial tant dintre, com fora de l’escola!
Per aquest motiu l’aniversari es comença a preparar el dia abans. Els infants creen el seu propi pastís acompanyats d’alguns dels seus companys, juntament amb la mestra. 
Abans de començar a fer el pastís, tenim tots els ingredients preparats per poder explicar als infants com es fa el pastís i fer-los partícips durant tot el procés (posar farina, oli, els ous, etc). Després ells posen la barreja en un motlle amb l’ajuda de l’adult i li portarem a la cuinera, per a que el posi al forn.


Com ja sabeu, les famílies formeu part del nostre dia a dia a l’escola i és per aquest motiu, que els pares que vulgueu venir a celebrar amb nosaltres l’aniversari del vostre fill/a, esteu convidats a viure aquest dia tant especial amb nosaltres.
Com un dia festiu que és, el celebrem amb música, globus, serpentines, confeti i fins i tot una corona que ells mateixos poden decorar amb l’ajut de la resta de companys.


Cada aniversari és especial i és per això que volem que cada nen es senti especial i que puguin gaudir amb els seus companys i familiars amb molta il·lusió.
Esperem les gaudiu!!!!

Fins la propera,

Anna i Mireia