30 d’oct. 2013

Coneixem el jardí de l'escola

El jardí de la nostra escola és un projecte en continua renovació. A mesura que avança el temps, l'anem adequant a les necessitats dels infants i als seus interessos, creant nous espais de joc i material adequat al seu joc i al seu desenvolupament motriu.

L'interès pel jardí dels infants que formen part de grup 1 és molt gran, habitualment miren per la vidriera als infants grans quan juguen i ens venen a saludar.


El seu interès és essencial per començar a fer les primeres sortides al jardí. És per això que vam decidir que comencessin a sortir en moments tranquils, després de l'acollida amb les famílies i quan el jardí de l'escola sigués un espai tranquil i només per nosaltres.

Durant diferents dies vam seguir el mateix procés: vam deixar les vidrieres que donen al jardí obertes, i la Jenni es va seure al jardí per convidar als infants que volguessin anar. Aquí podeu comprovar què és el que va passar!






Poc a poc anirem descobrint aquest espai tant maco, i sobretot els infants s'aniràn familiaritzant amb tot allò que els pot aportar el jardí de la nostra escola. Volem que siguin ells els que decideixin si volen sortir o no, inclús si estan preparats o no per fer-ho (sobretot motriument).

Us deixem algunes fotografies, d'alguns moments en què hem coincidit amb els infants del grup de grans. Com podreu veure, tenen un instint de protecció cap a ells, els cuiden i els mimen, i fins i tot ens pregunten si els poden portar pales i cubells per jugar amb ells/es!

Bon cap de setmana llarg, que tingueu una bona castanyada o halloween (sigui el cas que sigui!)

Tatiana i Jenni