10 de nov. 2015

L'HORT DE L'ESCOLA

Bon dia famílies!
Aquestes darreres setmanes el grup de grans de l’escola hem començat a plantar diferents verdures i hortalisses al nostre hort. Per aquesta primera plantada vam sembrar pastanagues, bledes, enciams i porros.
Amb la proposta de l’hort, intentem que els infants gaudeixin d’un espai exterior, ric i estimulador, amb elements i materials naturals que fomenten i potencien la descoberta i el respecte envers la natura i a la vegada, envers el seu entorn més proper.
Plantar i sembrar les diferents llavors, tenir-ne cura, regar-les, observar-ne el creixements i les transformacions que pateixen i finalment tastar tot allò que hem conreat, són alguns dels objectius que perseguim amb aquesta proposta.
Igual que amb les diferents propostes que oferim a l’escola, a l’hort també hi anem amb petits grups, facilitant d’aquesta manera als infants la distribució per tot l’espai així com també creant un clima de tranquil·litat i relaxació.
A les imatges que veureu a continuació, podreu veure com els grups d’infants que van anar a plantar i dies més tard a regar van gaudir molt de la proposta.




A partir d’ara, serà la tasca de tots cuidar i fer créixer el nostre hort, per mica en mica poder observar i conèixer els fruits que ens dóna. De ben segur que serà una experiència molt bonica i enriquidora per a tots els nens i nenes!

Una abraçada!
Helena, Mireia i Tatiana