24 de nov. 2015

VISITES PARES

Bon dia famílies!
Des de que hem començat el curs, a l’estança del grup de grans (grup 4), hem tingut dues visites de pares que han volgut venir a compartir un matí amb nosaltres.
La primera que va venir va ser l’Alba, la mare del Jan. Des de fa temps ella està aprenent a tocar el violí, per això va pensar que seria una bona idea venir a l’estança a ensenyar-nos com es toca i a regalar-nos algunes cançons que ella ha après. Des del primer moment en què va entrar als nens els va fascinar l’embolcall del violí i ràpidament es van anar col·locant al seu voltant per observar i conèixer què hi havia amagat dins aquella funda. Ella, amb molta paciència, els va ensenyar a cada nen com s’havia de col·locar i tocar el violí! Tots van quedar fascinats del so que emetia i fins i tot van venir els nens i nenes de l’estança del costat per poder compartir aquest moment.

Moltes gràcies Alba per tornar a dedicar un any més una estona del teu temps amb nosaltres. Esperem que hagis gaudit de l’experiència igual que ho van fer els nens i nenes!
I l’última visita que hem tingut han estat els pares de la Sara: l’Adrià i la Mireia. Ells a casa tenen la Kiwi, una fura. Per aquest motiu, van voler venir a l’escola per ensenyar-nos-la, perquè la poguéssim tocar, cuidar, i observar de més a prop el tacte que té, els bigotis tan llargs i les ungles tan grans!
Per anar a conèixer la Kiwi vam creure recomanable fer grupets petits per tal que l’animal estigués tranquil i a la vegada, que tots els nens i nenes poguessin compartir una estona relaxada i còmoda.  L’Adrià la va tenir agafada en tot moment i l’apropava als infants perquè ells la poguessin tocar i li donessin el menjar.
Quan els nens i nenes sortien de la sala d’experimentació tenien moltes ganes d’explicar què havien vist i a qui havien conegut. A ells els va agradar molt viure aquesta experiència! Esperem que vosaltres hagueu gaudit tant com ells i us emporteu un record ben bonic!
Moltes gràcies a tots tres per apropar i compartir les vostres aficions i les dels vostres fills, a la resta del grup!
 
Una abraçada!
Mireia i Tatiana