18 de maig 2016

AMPA

Benvolgudes famílies,

Aquest any, és un any d’esforços per l’AMPA. Vam començar el curs amb menys socis de l’esperat i gràcies a la col·laboració de les noves famílies que s’han incorporat a l’escola hem recuperat de nou tots els nostres projectes que teníem plantejats des d’un principi.
Aquest any, com cada curs, hem col·laborat a la festa de nadal. Amb la panera solidaria, l’aportació de cada família ens ha permès recaptar diners per a què cada estança tingués els seus regals del tió. Aquest curs, els regals han sigut col·lectius i han permès renovar material per al jardí de l’escola (pilotes, pales, regadores, material per al sorral, cotxets per les nines, animals...).
Recentment, també hem subvencionat la sortida al Centre Cultural, on van anar a veure titelles els infants dels grups de grans. Als nens els va encantar, es van divertir molt i ho van viure amb molta il·lusió.
Ara, s’esta construint una nova estructura de fusta al jardí que de ben segur que els infants gaudiran molt. Entre l’equip educatiu i l’AMPA hem decidit subvencionar aquesta estructura, ja que l’aprofitaran tots els infants de l’escola.
Per finals de curs, organitzarem el sopar de germanor (un moment molt especial on l’ambient festiu serà el protagonista. Els infants i les seves famílies podran gaudir i compartir-ho amb tot l’equip educatiu) on l’AMPA s’encarrega de contractar alguns espectacles per amenitzar la jornada i que podrem gaudir tots en família. Us hi esperem a tots i totes!
Aquest curs finalitza la nostra aventura a l’AMPA de l’escola, les nostres filles comencen l’escola. Des d’aquí volem fer una crida a totes aquelles famílies que vulguin formar una part activa en la vida escolar dels seus fills i animar-se a formar part de l’AMPA i fer-nos el relleu.
Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres i veureu que lluny de ser un esforç, és una experiència molt grata, enriquidora i divertida. Compteu amb un gran equip educatiu, persones molt implicades i apassionades per la seva feina i que faciliten molt la nostra tasca i que sempre ens han fet un gran acompanyament de la millor manera possible.
Per nosaltres ha estat i és una gran experiència satisfactòria i que ha valgut la pena.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició:

Vanessa i Susanna
Email de contacte: ampalabaldufa@gmail.com