23 de maig 2016

BATUTS DE FRUITA

Bon dia famílies!

Aquesta setmana el grup de grans hem fet batuts de fruita. La primavera ens ofereix una gran varietat de fruites, i tot i que els infants estan acostumats a menjar-ne a la majoria dels àpats que fan a l’escola, vam pensar que seria una molt bona ocasió oferir-los en una altre varietat.  Així doncs vam proposar fer un batut de maduixa i plàtan!

Tal i com fem amb totes les propostes, els nens i nenes que hi van voler participar, van col·laborar des del primer moment.
El grup 3 vam provar de fer el batut amb llet. Primer nosaltres els vam ensenyar que per menjar les maduixes havíem de treure les fulles i ells ens van ajudar a pelar el plàtan, a tirar la llet del got a la batedora i a prémer el botó!
I el grup 4 vam fer el batut amb aigua. Els nens i nenes van poder pelar el plàtan, tirar les maduixes dins la batedora, tirar els gots d’aigua que tocaven i finalment...van prémer el botó perquè tot quedés ben barrejat!

El resultat final va ser molt bo i molt refrescant! A la majoria d’infants els va agradar molt però hi va haver altres nens, que un cop tenien els llavis una mica mullats, deien que no en volien i que no els hi agradava.
A continuació us deixem un recull d’imatges perquè us pugueu fer una idea de com va anar la proposta!








Fins aviat!

Helena, Mireia i Tatiana