17 de juny 2016

NOVA CASETA DE JOCS AL JARDÍ DE L'ESCOLA

Bon dia,
ens agradaria compartir amb vosaltres l'experiència que estan vivint els vostres fills/es al jardí de l'escola amb la nova estructura que tenim al jardí.
L'estructura l'ha financiat l'AMPA, com un dels seus objectius en la financiació que tenen prevista per cada curs escolar. A més, l'estrucutra l'ha dissenyat l'equip educatiu per tal de que s'adaptès a les necessitats reals dels nostres infants, amb espais que donin lloc a diferents estats del desenvolupament de la motricitat grossa.
De part de tot l'equip educatiu ens agradaria agraïr a l'AMPA aquesta aportació que ha fet, ja que l'estrucutra forma part del nostre projecte de remodelar el nostre jardí per tal d'adaptar-lo a les necessitats dels infants i de la metodologia de l'escola.
Gràcies de tot cor, us deixem un recull d'imatges per a què veieu com gaudeixen els infants amb aquesta nova estructura:








Bon cap de setmana!
L'equip

2 comentaris:

Adrià M. ha dit...

Genial! Gràcies

Susana ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres, es un plaer poder aportar per fer gaudir als nens, creiem que aquesta es una de les funcions mes importants del AMPA.