3 de juny 2016

ELS GRANS DE L’ESCOLA FEM SORTIDES PEL POBLE

Bon dia, famílies!
Els dos grups de grans de l’escola hem fet vàries sortides en aquest trimestre, i volíem compartir amb vosaltres diferents imatges per què podeu comprovar com de bé ens ho vam passar tots plegats.
Una va ser a la biblioteca Contravent. Tots estaven molt contents per què sortíem de l’escola tots junts, acompanyats de familiars i mestres i per ells això ja és tota una experiència!

A la biblioteca aquest cop vam anar a veure un contacontes, organitzat per la mateixa biblioteca i que cada any ens conviden a viure aquesta experiència. El conte va ser explicat per una senyora d’una manera molt visual, amb titelles i amb cançons que tots coneixíem, els nens i nenes junt amb els familiars i les mestres, les cantàvem fent que així el conte fos molt més entretingut.



L’altre sortida, a diferència de l’anterior la vam fer en grups petits. Cada divendres del mes de maig, sempre que el temps ens ha acompanyat, hem anat al riu. Un lloc proper del nostre poble, on podem experimentar moltes sensacions, conviure amb la natura i conèixer el nostre entorn natural més proper és el motiu principal de la sortida.
Durant el camí, els nens i nenes explicaven molt emocionats el què faríem el riu. La seva il·lusió era tirar pedres a l’aigua, i així ho van fer a l’arribar, però el que era una sorpresa i no els hi podíem explicar era el que ens aniríem trobant pel camí, doncs nosaltres tampoc ho sabíem, així que tot va ser una experiència molt enriquidora. Vam veure cargols, cucs “bola” que quan els tocaven s’enroscaven, roselles (que algun infant deia: “com les de Sant Jordi”), formiguers i fins i tot un tractor llaurant un camp a l’altra banda del riu.
Les imatges valen més que mil paraules... gaudiu-les!







Moltes gràcies a les famílies que ens vàreu poder acompanyar.
Mireia, Helena i Tatiana